Duurzame kozijnen met Ventistone

Duurzaam wonen is helemaal van deze tijd. Het toepassen en/of veranderen van bestaande elementen in uw woning of kantoor kan tot een milieuvriendelijker leven leiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere deuren, dubbele beglazing en duurzame kozijnen. Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw raamkozijnen? Ventistone op uw raamkozijnen is misschien wel dé oplossing voor uw woning of kantoor. In dit artikel vertellen we u graag meer over Ventistone en waarom u voor deze bekleding van uw raamkozijnen zou moeten kiezen.

Wat is Ventistone?
Ventistone is een duurzaam steenvezelprofiel dat op uw raamkozijnen wordt geplaatst om het onderliggende kozijn droog te houden. De afstandhouders tussen het profiel en kozijn zorgen hierbij voor een perfecte en optimale ventilatie. Het is een zeer goede oplossing tegen houtrot en zorgt ervoor dat uw kozijnen langer meegaan. Dit systeem is speciaal ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf achter Ventistone. Bent u dus op zoek naar een duurzame techniek om langer te profiteren van uw raamkozijnen, dan is Ventistone de ideale keuze. Woont u in de regio Weert? Dan brengt Schildersbedrijf Kunnen graag Ventistone aan op uw kozijnen.

Pluspunten van Ventistone op een rij
Het grootste voordeel van Ventistone is dat het precies past in het beleid van duurzaam onderhoud van uw woning. Wat mooi meegenomen is, is dat uw onderhoudskosten dalen met maar liefst 50%. U hoeft ook veel minder om te kijken naar de kozijnen, omdat ze door het systeem droog worden gehouden. Hiermee wordt houtrotschade uitgesloten en hoeft u ook niet om de zoveel jaren een schilder in te huren. Ventistone is daarnaast veilig en zorgt voor een brandwerende laag op uw woning. Ook is het systeem milieuvriendelijk en profiteert u van een garantie van 15 jaar.

Speciale eigenschappen van Ventistone
Ventistone beschikt over een aantal bijzondere eigenschappen. Het profiel bestaat uit zogeheten geperste steenwol, dat voorzien is van een watergedragen coating (die ook nog eens universeel overschilderbaar is). Wat goed is om te weten is dat deze coating tegen alle weersomstandigheden bestand is. Ook kunt u het geheel gemakkelijk bewerken: zagen en schuren zijn bijvoorbeeld toepassingen die u kunt uitvoeren op de coating. Tot slot is Ventistone vormvast en kunt u het in iedere kleur die u wilt schilderen. Zo geeft u uw eigen draai aan uw raamkozijnen.

Woont u in de omgeving van Weert en heeft u interesse in Ventistone? De experts van Schildersbedrijf Kunnen helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Add Comment